Joka ikinen päiväkotilaisen vanhempi tietää sen, kun lapsi tuo innoissaan uuden piirrustuksen. "Ole hyvä, lahja sinulle äiti!". Lapsen silmät säteilevät, ja sanot "vaaau kiitos, onpa hieno, mikä se on?". 

Meidän nelivuotias on ainakin niin tuottelias, että jääkaappien ja kettiön seinien pinta-ala ei riitä mitenkään näiden taideteosten esillepanoon. Mutta silti, lapsi ilahtuu NIIN paljon kun juuri hänen uusin piirrustus laitetaan esille. 

Tanskalainen taulukehys "Ram´n" (rammen tarkoittaa kehys, ram´n on puhekielen tyylinen tapa kirjoittaa sama sana) on aivan uskomattoman nerokas keksintö! Siihen mahtuu jopa 50 A4-kokoista piirrustusta, eli vanhemmat voivat vaikka viitenä kymmenenä päivänä laittaa päivän taidepläjäyksen talon paraatipaikalle kehyksiin. Ja kehyksiä saa toki monensävyisinä. 

Valmistajan sivulta voit nähdä videon miten tämä yksinkertainen mutta nerokas keksintö toimii. 

Huono puoli? Ehdottomasti hinta. 599 Dkk (80 euroa) on meikäläisen budjetille turhan kova hinta taulun kehyksistä, mutta tuote saattaa kuitenkin päätyä joulupukin toivelahjalistalle. Jopa kaksin kappalein, niin molemmat lapset saavat omansa. 

Ja niin kauan kunnes meille tälläiset vekottimet tulee, meillä ripustetaan piirrustuksia narulle. Keittiön seinällä on valkoiset narut, johon ripustan paperiklipseillä uusia taideteoksia vanhojen päälle. 

ahorn-1024x832-normal.jpg